Spis Kellogg's All-Bran i 5 dager og kjenn hva hveteklifiber kan gjøre for magen din!

Merker du at magen din er i ubalanse iblant? Da kan det være bra med mer fiber. Vi er mange som ikke får i oss tilstrekkelig med fiber, selv om fiber spiller en stor rolle for helsen vår. Hveteklifiber er en type fiber som er bra for magen og fordøyelsen.* En porsjon Kellogg's All-Bran Regular inneholder 3,6 g hveteklifiber, så etter en frokost med All-Bran er du på god vei. Iben Hjejle tok utfordringen og prøvde All-Bran i fem dager.
* 10 g hveteklifiber om dagen hjelper med å redusere fordøyelsestiden. All-Bran inneholder minst 3,6 g hveteklifiber per porsjon. Nyt som en del av et variert og balansert kosthold og en sunn livsstil.
Vær oppmersom på at effekten kan variere dersom du allerede spiser mye fiber. Det er viktig å drikke mye vann når du spiser fiberrik kost.

10g hveteklifiber om dagen bidrar til å påskynde passasjen gjennom tarmen. All-Bran inneholder minst 3,6g hveteklifiber per porsjon. Nyt som en
del av et variert og balansert kosthold og en sunn livsstil. Vær oppmerksom på, at effekten kan variere dersom du allerede spiser mye fiber.
Det er viktig å drikke mye vann når du spiser fiberrik kost.